În urmă cu două săptămâni, Donald Trump a fost ținta unei tentative de asasinare. Acesta ținea un discurs de campanie în Pennsylvania, moment în care mai multe focuri de armă au început să fie trase către scenă. Fostul președinte a supravițuit atentatului, fiind lovit la urechea stângă. Din păcate, un bărbat a fost împușcat mortal.

Directorul FBI lansează o nouă ipoteză în cazul care a revoltat întreaga lume.

Christopher Wray ridică semne de întrebare, care au creat revoltă în politica americană, informează The Guardian, citat de news.ro.

Directorul FBI și tentativa de asasinare a lui Donald Trup: "Există unele întrebări" 

Christopher Wray, directorul FBI, lansează noi suspiciuni în tentativa de asasinare a lui Donald Trump. La două săptămâni de la incident, acesta a declarat că fostul președinte nu ar fi fost împușcat cu un glonț, ci cu șrapnel. 

"Există unele întrebări cu privire la faptul dacă este sau nu un glonţ sau e vorba de şrapnel care a lovit urechea. În acest moment, nu ştiu dacă acel glonţ, pe lângă faptul că a provocat zgârietura, ar fi putut ateriza şi în altă parte", a declarat directorul FBI, Christopher Wray.

Spusele lui Christopher Wray au creat revoltă în rândul politicienilor care l-au acuzat de iresponsabilitate.

Ronny Jackson, fostul medic de la Casa Albă şi actual reprezentant republican, a declarat că rana lui Donald Trump a fost făcută, în mod sigur, de un glonț.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

"Puţina credibilitate care i-ar mai fi putut rămâne a dispărut după ce a sugerat imprudent că Trump ar fi putut să nu fie lovit de un glonţ. A fost un glonţ. Am văzut rana!", a declarat Ronny Jackson.

Fostul președinte a publicat ulterior un raport medical despre recuperarea sa de la Ronny Jackson, dar a interzis medicilor să vorbească, în mod public, despre starea sa.

Citește și: VIDEO Joe Biden a mărturisit adevăratul motiv pentru care a renunțat la cursa prezidențială. Ce își dorește, de fapt, președintele

Donald Trump

[Sursa foto: Profimedia]

Donald Trump este candidatul care reprezintă Partidul Republican în cursa prezidențială din Statele Unite ale Americii. Trump a fost al 45-lea președinte al Americii, în perioada 2017-2021.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si