De cate ori a beneficiat, oare, acest om de protectia autoritatilor si cate incercari de agresiune s-au mai ascuns sub pres?

Astazi au aparut noi imagini cu acest individ in care se observa cum agreseaza mai multe fetite. Scenele s-au petrecut intr-o scara de bloc. Va avertizam ca urmeaza informatii cu impact emotional!

„Prietena mea a venit de la munca, vorbeam cu ea la telefon, a sunat la interfon, apoi a inchis telefonul si a deschis usa, a intrat in scara, in spatele ei un tip necunoscut”.

Acest barbat si-a vazut iubita agresata de politist chiar in aceasta scara de bloc. S-a intamplat in 10 decembrie 2016.

Tipul s-a dus spre lift, ea a a urcat scarile, dup ace a urcat scarile ela  venit dupa ea, i-a bagat mana intre picioare, eu intre timp am iesit ca stiam ca trebuie sa ajunga!

„Am deschis usa si am vazut tot, i-a bagat mana intre picioare..se intampla totul aici, pe aceste scari? Da, undeva la jumatatea lor, dupa care el m-a vazut, ea a inceput sa tipe, a impins-o i...a incercat sa fuga? A fugit!”

Tanarul a fugit imediat dupa agresor. Au sarit si vecinii, alertati de tipetele femeii. Insa forta barbatului disperat sa scape basma curata i-a socat pe toti.

„Era foarte fortos, ne-a scos..am iesit 3 insi, ne-a scos pe us ape toti. Am cazut toti si au mai sarit vecinii”.

Stefan Smeu, ADMINISTRATOR BLOC: S-au luptat putin a inceput sa tpe, a iesit toata lumea si au reusit sa-l imobilizeze la iesirea din scara.

„Cand l-am bagat in scara si l-am imobilizat, de la imbranceli, s-a descoperit umarul si avea o helanca neagra si s-a vazut emblem apolitiei, a vazut toata lumea..deci

a comis fapta cu uniform ape el. Da, cu uniform ape el, era sub acoperire, ca sa zic asa, avea o helanca”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

RADU VIOREL fost commandant sectia 18:  Inca din seara respectiva sa aflat ca cel in cauza este politist iar acest aspect nu a fost ascuns de catre politistii sectiei 18.

Reporter: V-a spus ceva in acele moment, ceva ce poate ati retinut?
Radu Viorel: Nu, nu, isi cauta pe jos pixul, ca el vrea pixul, era interesat de pix. Zicea ca ii pare rau, ca n-a vrut... atunci, imediat dupa bataie? Atunci, atunci!

Politistul a ajuns, in acea seara, la sectia 18. Femeia agresata si iubitul ei au depus plangere, iar politistii au stiut din prima clipa cu cine au de-a face.

RADU VIOREL fost comandant sectia 18: in cazul de fata fiind consemnat in aceasta nota telex de raportare a evenimentului de doua ori faptul ca cel in cauza este agent in cadrul Directiei Generale de Politie a mun.

Bucuresti la Brigada Rutiera.

Intr-un interviu in exclusivitate acordat stirilor Kanal D, fostul sef al sectiei 18 de politie recunoaste ca...

RADU VIOREL fost comandant sectia 18: Inca din noaptea respectiva un procuror din cadrul parchetului cunostea despre acest aspect, in care i s a adus la cunostinta fapta si inclusive aspectul ca autorul este politist in cadrul brigazii rutiere.

In schimb, procurorii spun ca politistii de la sectia 18 nu ar fi facut referire la calitatea de politist a individului cercetat acum pentru agresiuni. 

RADU VIOREL fost comandant sectia 18: Exista acea adresa de la serviciul resurse umane din cadrul politiei capitalei, in care la solicitarea sectiei 18, sa comunice pentru a demonstra oficial ca el este agent de politie la structura respectiva, exista acel document la dosarul cauzei. Un domn procuror, o  doamna procuroare nu poate sa invoce acest lucru in referat.

Cu numai 1 an inainte de aceste fapte, barbatul mai avea o escapada! Imaginile de pe camerele de supraveghere ale blocului l-au surprins atunci pe barbat cum se grabeste sa intre in scara blocului, la doar cateva fractiuni de secunda dupa ce intra 3 copii.

Dupa 5 minute este surprins din nou de camerele video aflate in preajma liftului. Barbatul iese din ascensor si se indreapta spre iesirea blocului, dupa cele 3 copile. O atinge pe una dintre ele in zonele intime si un metru mai departe se apleaca pentru a o saruta pe o alta. (filmute 1)

Reporter: "Cu toate ca imaginile sunt vechi de 3 ani si destul de clare, ancheta nu a scos la lumina niciun vinovat. Singurii care isi mai amintesc de acele clipe sunt parintii celor 3 minori. Vecinii au uitat deja de acest caz".

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

In localitatea in care a trait politistul, oamenii care l-au cunoscut au observat mici detalii care ar fi putut da de gandit oamenilor legii, in cazul in care s-ar fi apucat sa cerceteze amanuntit dosarul. O femeia sutine ca l-a vazut de mai multe ori in compania copiilor.

Reporter: Era apropiat de ei, ii tine de mana?
Martora: Mergea pe langa ei si pe unul din ei l-a luat asa, de umar.
Reporter: E singura data cand l-ati vazut insotiti de copii?
Martora: De vreo 2 ori. Se mai lua de copii cand venea de la munca si voia dsa doarma si atat

Unul dintre prietenii sai din copilarie recunoaste chiar ca este un tip foarte periculos.

Cunostinta: Am fost terorizati si nu numai eu, probabil zeci care au fost terorizati, spaguiti si nu numai eu, dar ne-a fost frica.

Asa il credeam in stare sa se bata cu cineva sau sa fie artagos sau ceva de genul, da, il credeam in stare, sa sara la bataie, sa faca el... agresor, da, dar nu violator5, asa, mai reede il credeam in stare sa sara la bate, sa-i fi zis cineva ceva, da!

Dezvaluirile despre atitudinea violenta a politistului nu se opresc aici. Omul parea sa aiba relatii suspuse iar localnicii vedeau cu ochiul liber aceste lucruri.

Reporter: Era un om razbunator?
Martor: Da, da, da! De cand il cunosc e un om rau, un om cu care nu puteai sa stai de vorba, numai cand se uita la tine te speriai

Reporter: Era prieten cu cei de la politie de aici?
Martor: Da, da!
Reporter: Il vedeati des acolo? 
Martor: Pai cand era liber, il vedeam pe la politia aia, pe acolo numai pe la ei statea. Ei, nu dar bea o cafea acolo, si pe urma pleca.

Politistul se afla acum in arest preventiv si va fi judecat pentru faptele sale. Oamenii legii incearca sa afle daca el nu a fost implicat si in alte acte de agresiune asupra copiilor.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si