Daca agentul constatator va aplica o amenda de 200 de lei, iar minimul prevazut de lege este 100 de lei, dumneavoastra veti putea achita in termen de 15 zile calendaristice doar 50 de lei, arata Ministerul Afacerilor Interne pe Facebook.

Si tot de astazi, amenzile nu mai pot fi achitate direct la politist." Eliminam, astfel, orice schimb de bani intre cetatean si politist", mai spun cei de la MAI.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Altfel, amintim ca primele indicatoare rutiere cu avertizarea "Atentie, animale salbatice!" au fost montate pe autostrada A1, in zona in care doi ursi au fost ucisi dupa ce au fost loviti de masini. Purtatorul de cuvânt al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Brasov, Robert Elekes, a anuntat joi amplasarea primelor indicatoare rutiere cu avertizarea "Atentie, animale salbatice!", pe autostrada A.

Sursa: evz.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si