Anchetatorii federal i au efectuat o nouă percheziție, miercuri, în casa lui Biden de la Rehoboth Beach, Delaware, de la 8:30 a.m. până la orele prânzului.

Citește și: Dramă în lumea sportului. Pilotul de curse de 17 ani a murit într-un accident oribil (VIDEO)

Avocatul lui Joe Biden a spus mai târziu că anchetatorii nu au găsit materiale clasificate pe proprietatea președintelui.

Declarații de la Casa Albă după perchezițiile FBI la reședința lui Joe Biden 

Casa Albă a refuzat miercuri să spună dacă vor mai fi și alte operațiuni de căutăre de documente clasificate la proprietățile private aparținând președintelui Biden, transmite The Hill.

Potrivit sursei citate, în urma percheziției FBI la casa din Rehoboth Beach fiecare cameră a locuinței fost examinată cu atenție.

Citește și: Jill Biden, supusă unei operații. Primei doamne i s-au extirpat două leziuni canceroase

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

FBI ar fi confiscat miercuri un număr necunoscut de documente din casa de vacanță a președintelui Joe Biden din Rehoboth Beach, Delaware.

Ian Sams, un purtător de cuvânt al Casei Albe pentru investigații, le-a spus reporterilor că „este foarte atent să nu evalueze el ceea ce face Departamentul de Justiție în ancheta lor”, când a fost întrebat dacă el crede că vor mai fi căutări de documente clasificate în locuințele lui Joe Biden. 

Citește și: Doi francezi şi o poloneză sunt cercetaţi pentru deţinere de droguri şi trecere ilegală a frontierei

FBI ar fi confiscat miercuri un număr necunoscut de documente din casa de vacanță a președintelui Joe Biden din Rehoboth Beach, Delaware.

„Departamentul de Justiție este implicat într-o investigație în curs, ar trebui să adaug că președintele a cooperat pe deplin în oferirea unui acces fără precedent la casa lui din Wilmington, la casa lui- fiecare cameră din casa lui din Rehoboth, ca și la cea din Wilmington și oferindu-le acces la informațiile de care au nevoie”, a spus Sams.

Serie de percheziții la liderul SUA

Întrebat dacă FBI a efectuat percheziții în alte locații asociate cu președintele, Sams a spus că „nu ar dori să vorbească prea mult cu practicile DOJ [Departamentul de Justiție] și cu o anchetă în curs”.

„Se mișcă rapid pentru a le obține informațiile de care au nevoie”, a adăugat oficialul de la Casa Albă.

Citește și: Donald Trump face angajări în țara noastră. Salariul este de 3.000 de euro pe lună

Biroul Federal de Investigaţii (FBI) a percheziţionat recent o altă locuinţă a lui Biden în Delaware, în oraşul Wilmington, în căutarea de documente confidenţiale datând din mandatele de vicepreşedinte şi de senator ale lui Joe Biden.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si