Frații Tate se află în arest preventiv, fiind acuzați de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol. 

Noi percheziții au avut loc în dosarul fraților Tate

”În această dimineaţă, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- Structura Centrală, pun în aplicare 7 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Prahova.

Aceste activităţi au loc în continuarea cercetărilor în cauza privind săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol”, anunţă IGPR

Perchezițiile au fost făcute la patroni de studiouri care ar avea legături cu frații Tate. Printre ei și Vlad Obu, patronul unui studio de videochat din Voluntari, prieten al fraților Tristan și Andrew Tate.

În București și Ilfov au fost puse în executare cinci mandate de percheziții domiciliare, patru persoane fiind și duse la sediul D.I.I.C.O.T.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: O nouă ipoteză în cazul fraților Tate. Andrew Tate ar fi dat un mesaj unei organizații secrete pentru a fi salvat din arest

”În fapt, cele 4 persoane bănuite (doi cetăţeni britanici şi doi cetăţeni români) ar fi constituit un grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contracost pe site-uri de profil. Din aceste activităţi, ar fi obţinut importante sume de bani. Persoanele vătămate ar fi fost recrutate de cetăţenii britanici prin inducere în eroare cu privire la intenţia de a întemeia o relaţie de căsătorie/concubinaj şi existenţa unor sentimente reale de iubire (metoda loverboy)”, se arată în comunicat.

Șase victime din dosar au fost identificate

”Cu privire la infracţiunea de viol s-a reţinut că, în luna martie 2022, o persoană vătămată ar fi fost constrânsă, în două ocazii diferite, de o persoană prin exercitarea de violenţe fizice şi presiuni psihologice să întreţină relaţii sexuale.  Au fost descoperite 11 autoturisme de lux, deţinute sau utilizate de persoanele bănuite.  Cele 4 persoane bănuite au fost reţinute, ulterior fiind arestate preventiv”, menîionează sursa citată.

Citește și: Frații Tate nu își recuperează averea

Tristan și Andrew Tate au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile în 30 decembrie 2022, fiind acuzaţi de trafic de persoane şi viol. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si