Close sidebar
Close sidebar

Noi piste în ancheta morții celebrului rapper 2Pac, la 27 de ani distanță. ”Un mandat de percheziție a fost pus în aplicare”

Poliția din Nevada a confirmat că a pus în aplicare săptămâna aceasta un mandat de percheziție în legătură cu uciderea nerezolvată a rapperului Tupac Shakur.

Stefania Pavel,

Poliția din Nevada a confirmat că a pus în aplicare săptămâna aceasta un mandat de percheziție în legătură cu uciderea nerezolvată a rapperului Tupac Shakur.

[Sursa foto: 2PAC - Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Detectivii au efectuat percheziția la o casă din Henderson, o suburbie a orașului Las Vegas, unde Shakur a fost împușcat în septembrie 1996. Poliția metropolitană din Las Vegas nu a oferit mai multe detalii despre percheziție, invocând ancheta în curs de desfășurare privind uciderea acestuia, informează BBC.

”Este un caz care a rămas nerezolvat”

Shakur avea 25 de ani când a fost ucis. Nu au fost efectuate arestări și niciun suspect nu se află în prezent în custodie. Locuința percheziționată se află la mai puțin de 32 de kilometri (20 de mile) de banda din Las Vegas, unde Shakur a fost împușcat din mers.

Citește și: Un artist a făcut publică rețeta unui cocktail de droguri care a ucis mai multe vedete. Gabriela Firea: ”S-a mirat că a reușit să trăiască”

2PAC- Rapper

[Sursa foto: 2PAC- Facebook]

"LVMPD poate confirma că un mandat de percheziție a fost pus în aplicare în Henderson, Nevada, la 17 iulie 2023, ca parte a investigației în curs de desfășurare privind omuciderea lui Tupac Shakur", se arată într-un comunicat al poliției din Las Vegas.

"Nu vom face niciun alt comentariu în acest moment".

Locotenentul de poliție din Las Vegas, Jason Johansson, a declarat pentru Las Vegas Review Journal că detectivii lucrează din nou la acest caz nerezolvat.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

"Este un caz care a rămas nerezolvat și sperăm ca într-o zi să putem schimba acest lucru", a declarat el pentru ziar.

Deși a dispărut de mai bine de 25 de ani, se poate spune că este la fel de faimos și relevant acum ca atunci când a murit. Consiliul municipal din Oakland, California, a votat în acest an pentru a redenumi o parte a bulevardului MacArthur, o arteră principală, în onoarea sa.

Shakur, al cărui nume de scenă a fost stilizat ca 2Pac, și-a lansat albumul de debut în 1991.

[Sursa foto: 2PAC- Facebook]

"Tupac știa în adâncul sufletului său că a fost întotdeauna menit pentru ceva măreț", a declarat luna trecută sora sa, Sekyiwa "Set" Shakur, la o ceremonie de adăugare a stelei fratelui său decedat pe Hollywood Walk of Fame. "Și, în calitate de soră mai mică a lui, am avut privilegiul de a urmări cum se desfășoară această măreție", a mai spus ea. Shakur a fost ucis cu șase luni înainte de împușcarea fatală a rapperului din Brooklyn Notorious B.I.G., în vârstă de 24 de ani, în Los Angeles. Asasinarea din 1997, la fel ca și uciderea lui Shakur, a rămas, de asemenea, nerezolvată. 

Realizările celebrului rapper 2PAC

Shakur, al cărui nume de scenă a fost stilizat ca 2Pac, și-a lansat albumul de debut în 1991 și s-a bucurat de succes în topuri cu hituri precum California Love, All Eyez on Me, Changes și I Ain't Mad at Cha. A murit la 13 septembrie 1996, la o săptămână după ce a fost împușcat de patru ori în mașina sa în timp ce aștepta la un semafor. Shakur, care a vândut peste 75 de milioane de discuri în întreaga lume, a fost inclus în Rock & Roll Hall of Fame în 2017. 

Citește și: Un jucător de fotbal de doar 24 de ani a fost găsit într-un canal

2PAC- Rapper

[Sursa foto: 2PAC- Facebook]

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Cariera sa muzicală profesionistă a durat doar cinci ani, dar Shakur și-a asigurat 21 de hituri Billboard Hot 100, inclusiv hiturile "Dear Mama" și "Old School", aflate în top 10 în 1995, și cea mai cunoscută piesă a sa, "How Do U Want It/California Love" din 1996, cu K-Ci și JoJo. Aceasta din urmă, de pe ultimul său album de studio și debutul Death Row Records, "All Eyez on Me", a stat două săptămâni pe locul 1 în Billboard Hot 100.

Citește și: Campioana mondială, Tori Bowie, a murit la 32 de ani

Potrivit companiei de date din domeniul divertismentului Luminate, Shakur a vândut 33 de milioane de albume- 41 de milioane dacă sunt incluse vânzările de piese și echivalentele de streaming. Fluxurile sale video și audio la cerere totalizează 10,1 miliarde de înregistrări.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI