Diana Buzea, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„Federația Sindicatelor Caselor de Asigurări de Sănătate a anunțat că, astăzi, în intervalul 10:00-12:00 activitatea a fost întreruptă în semn de protest. Asta înseamnă că abia acum, după 2 ore, angajații s-au reîntors la muncă. Este extrem de important să vedem și ce a determinat să inițieze această formă de protest pentru că, spun angajații, sunt nemulțumiți de salariile mici în raport cu munca solicitantă, dar și de faptul că nu se mai găsește personal calificat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De altfel, în ultimii ani numărul angajaților a scăzut cu 1.000 dintr-un total de 4.000 ceea ce se traduce prin faptul că în prezent unul din patru angajați nu mai lucrează. Nici la interviurile de angajare nu se prezintă foarte mulți pentru că nu sunt atrași de salarii. Asta susțin cei de la Sindicatele Caselor de Asigurări de Sănătate care, astăzi, au încercat să tragă un semnal de alarmă în speranța că problemele lor se vor rezolva.”

, transmite Diana Buzea, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si