Close sidebar
Close sidebar

Noi reguli privind vârsta de pensionare

Casa Națională de Asigurări Sociale anunță modificări importante în ceea ce privește regulile după care se vor pensiona angajații din România.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Vârsta standard de pensionare în cazul femeilor, care acum e de 59 de ani, va crește treptat până la 63 de ani, până în 2028.

Citeste si: Se revine la declarația pe propria răspundere?! Cine trebuie să completeze formularul

Stagiul de cotizare, care e de 32 de ani în momentul de față, va ajunge la 34 de ani, transmite Casa Națională de Asigurări Sociale – CNAS.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Cehia înregistrează un vârf al contaminărilor cu covid-19 prin triplarea bilanţului zilnic de vineri al cazurilor

În ceea ce-i privește pe bărbați, vârsta standard de pensionare este de 63 de ani, iar stagiul de cotizare de 34 de ani.

CNAS spune că, atât în cazul bărbaților, cât și în cazul femeilor, se stabilește pensia pentru limita de vârstă în condițiile unui stagiu de cotizare de minimum 15 ani, anunță Antena 3.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI