Close sidebar
Close sidebar

Noi scene incredibile intr-un spital din Romania: Pacienti abia iesiti din operatie, plimbati pe holurile pline de vizitatori

Scene de necrezut in Spitalul Judetean Braila. Pacientii scosi din operatii sunt plimbati intre saloane, pe holurile ticsite de vizitatori. Bolnavii nu au loc nici in lifturi, pentru ca alaturi de ei se inghesuie cei veniti sa-si viziteze rudele internate in spital, informeaza B1 TV.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Noi scene incredibile intr-un spital din Romania: Pacienti abia iesiti din operatie, plimbati pe holurile pline de vizitatori

In loc sa aiba parte de conditii igienice, un pacient abia a iesit dintr-o operatie este plimbat pe holurile pline de vizitatori. Teoretic, rudele bolnavilor ar trebui sa astepte intr-un spatiu special amenajat. insa in Spitalul Judetean Braila regulile par a fi facute pentru a fi incalcate. Iar in practica, bolnavii proaspat operati sunt plimbati de zor cu targa pe holurile ticsite de oameni sau in lifturile in care abia poti sa respiri.

Nici logistica nu-i ajuta prea mult pe bolnavi. Sala de operatie, inaugurata acum doua luni, se afla la etajul trei ale spitalului. Sectia de Terapie Intensiva, unde sunt dusi pacientii dupa operatie, a ramas insa la parter. Asa se explica drumul lung pe care bolnavii trebuie sa-l parcurga dupa fiecare interventie. Iar lifturile sunt departe de a le oferi pacientilor conditii igienice. in ascensoare se inghesuie clipa de clipa, atat pacienti, cat si vizitatori.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Conducerea spitalului de Urgenta Braila promite ca va lua masuri.

"Dupa ce am vazut imaginile, am vorbit cu reprezentantii firmei de paza, le-am cerut sa restrictioneze accesul vizitatorilor. De asemenea, la lifturi vom lua masuri, sa se respecte regulile, cand este transportat un pacient, in interior nu au ce cauta vizitatori", a declarat Delia Rasnoveanu, managerul Spitalului de Urgenta Braila, pentru Mediafax.

Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Braila spun ca au fost informati despre problemele spitalului, dar nu pot face un control deocamdata.

Asta pentru ca singurul inspector se afla in concediu medical. Urmeaza ca Ministerul Sanatatii sa trimita o echipa in control.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI