O eleva de 16 ani de la Colegiul Tehnic ”Alexandru Ioan Cuza” a fost batuta dupa ce a iesit de la scoala.

O alta eleva, care nu a mai trecut pe la liceu de dinainte de Paste, a decis sa-si faca singura dreptate si a asteptat-o pe cealalta la iesirea de la scoala, potrivit Est News.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Conflictul celor doua incepuse pe retele de socializare. Eleva de 16 ani a fost batuta grav, a primit pumni si palme, la fata locului ajungand si Politia, pentru ca in final adolescenta batuta sa ajunga la spital.

Nu a fost nevoie de internare, insa parintii vor sa scoata certificat medico-legal pentru ca vanataile si loviturile primite de fiica lor sunt foarte grave, potrivit Estnews.

”In jurul orei 13.30 a fost inregistrat un apel la 112 care a anuntat acest incident. Este vorba de o eleva in varsta de 16 ani care a fost lovita de o alta, careia i s-au alaturat inca doua fete, in afara perimetrului unitatii de invatamant. Agresoarele au varste cuprinse intre 15 si 16 ani. A fost intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente”, a declarat Silvia Manta, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Vaslui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si