Close sidebar
Close sidebar

Noi scene ireale intre adolescenti. O eleva de 16 ani a fost calcata in picioare de trei colege

Nu a trecut nicio saptamana de la cazul celor doua eleve din Ploiesti care au batut si umilit o eleva, ca o alta intamplare asemenatoare s-a petrecut la Barlad.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

O eleva de 16 ani de la Colegiul Tehnic ”Alexandru Ioan Cuza” a fost batuta dupa ce a iesit de la scoala.

O alta eleva, care nu a mai trecut pe la liceu de dinainte de Paste, a decis sa-si faca singura dreptate si a asteptat-o pe cealalta la iesirea de la scoala, potrivit Est News.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Conflictul celor doua incepuse pe retele de socializare. Eleva de 16 ani a fost batuta grav, a primit pumni si palme, la fata locului ajungand si Politia, pentru ca in final adolescenta batuta sa ajunga la spital.

Nu a fost nevoie de internare, insa parintii vor sa scoata certificat medico-legal pentru ca vanataile si loviturile primite de fiica lor sunt foarte grave, potrivit Estnews.

”In jurul orei 13.30 a fost inregistrat un apel la 112 care a anuntat acest incident. Este vorba de o eleva in varsta de 16 ani care a fost lovita de o alta, careia i s-au alaturat inca doua fete, in afara perimetrului unitatii de invatamant. Agresoarele au varste cuprinse intre 15 si 16 ani. A fost intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente”, a declarat Silvia Manta, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Vaslui.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI