Vești bune pentru pasagerii trenurilor CFR. Începând cu data de 1 martie, călătorii își vor putea selecta locul și vagonul dorit în care să călătorească. 

Locurile vor putea fi selectate online. 

Citește și: FOTO- Mărturii cutremurătoare după dezastrul din Grecia! Bilanțul persoanelor decedate a ajuns la aproape 40, iar 100 sunt rănite, după ce două trenuri s-au ciocnit: „Oamenii țipau și le era teamă”

Călătorii își vor putea alege locurile și vagonul în trenurile CFR

Locurile vor putea fi alese doar dacă biletele au fost cumpărate cu cel puțin 24 de ore înainte de plecarea trenului. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Fie că doriți să călătoriți pe un loc la fereastră pentru a vă bucura de priveliște sau preferați să stați în vagon alături de prieteni sau familie, cu CFR Călători vă puteți alege locul și vagonul în care doriți să călătoriți. CFR Călători a îmbunătățit aplicația de cumpărare online a biletelor de tren prin introducerea acestei noi facilități”, a transmis miercuri compania.

Citește și: Noi informații în cazul femeii înjunghiate la Gara de Nord. Bărbatul ar fi fost îndrăgostit de victimă: „A devenit obsedat de mine”

Ce trebuie să faci ca să primești locul dorit în vagon

Pentru a beneficia de alegerea locului și vagonului în trenurile CFR, trebuie să intrați pe cfrcălători.ro sau pe aplicația mobilă cu cel puțin 24 de ore înaintea plecării trenului pe care vi-l doriți.

Apoi, selectați locația de plecare și locația în care vreți să ajungeți și dați click pe căutare.

Citește și: UPDATE/FOTO- Cel puțin 38 de persoane au murit, iar 100 au fost rănite după ce două trenuri s-au ciocnit în Grecia

Din lista cu trenurile afișate alegeți trenul cu care vreți să mergeți și apăsați butonul de ''cumpără'', apoi selectați clasa, tipul biletului și apasă pe ''pasul următor''.

Citește și: Scene incredibile cu o vacă în tren, în Elveția/ Polițist: ” Au fost echipați optim, cu mătură, lopată și o găleată”

După ce veți selecta numărul de călători, mergeți la secțiunea personalizare și apăsați butonul ''alegeți locuri''. Apoi, se va deschide o fereastră, iar acolo puteți selecta vagonul, dar și locul pe care îl doriți, iar pentru a salva preferințele apăsați pe butonul ''salvează'', iar mai apoi urmează afișarea prețurilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si