Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care a accidentat mortal doi studențși, după ce s-a urcat drogat la volan, scapă de arest. Magistrații au decis să fie plasată în arest la domiciliu.

Miruna Pascu, din arest preventiv, în arest la domiciliu

Miruna Pascu este acuzată că a încercat să mituiască martorii din dosarul fiului ei, Vlad Pascu. Mai exact, ea ar fi șantajat o fată, prietenă cu fiul ei, martoră în dosarul în care este cercetat Vlad Pascu.

Ar fi amenințat-o că va publica informații și imagini compromițătoare despre ea dacă va da mărturie în fața procurorilor.

"Soluția în dosarul 29573/3/2023/a1.3- Admite contestația formulata de inculpata Pascu Miruna împotriva încheierii din data de 30.10.2023 pronunțată de judecătorul de camera preliminara de la Tribunalul București- Sectia I Penala. Desființează încheierea atacata și rejudecand: Admite cererea de înlocuirii a măsurii preventive cu măsură arestului la domiciliu formulate de inculpata Pascu Miruna.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În baza art.205 alin.10 cpp rap la art 242 alin.2 și art.221

și urm cpp înlocuiește măsură arestării preventive a inculpatei Pascu Miruna cu măsură preventiva a arestului la domiciliu pe o durata de 30 de zile, de la data de 09.11.2023-la 08.12.2023, inclusiv. Dispune punerea în libertate a inculpatei Pascu Miruna de sub puterea mandatului de arestare preventiva nr.249/15.09.2023, dacă nu este arestata sau deținută în alta cauza. În baza art.221 alin.1 pe durata arestului la domiciliu inculpata are obligația de a nu părăsi imobilul în care locuiește fără permisiunea organului judiciar.
Definitiva. Pronunțată în camera de consiliu astăzi, 09.11.2023."

Citește și: O nouă lovitură pentru Miruna Pascu! Și-a primit răsplata după mesajele transmise judecătorilor. Încă o încercare eșuată

Miruna Pascu a încercat de mai multe ori să-i înduplece pe magistrați să o elibereze. Într-una dintre mărturiile sale în fața instanței, Miruna Pascu a transmis că merită să fie eliberată pentru că nu are nicio condamnare penală și mai mult, ea a mărturisit că la momentul când fiul ei a provocat accidentul mortal, ea nu îl mai văzuse de trei luni, pentru că era în grija tatălui. A recunoscut că a sunat-o pe prietena lui, martoră în dosar, după ce a auzit că fiul ei poate fi abuzat în închisoare și a vrut să-l ajute.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si