Larisa Rațiu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Termometrele vor înregistra temperaturi de până la 28 de grade Celsius

„Alături de mine este meteorologul de serviciu Iulia Bărbulescu care ne va spune toate detaliile despre vreme. Care vor fi maximele de săptămâna aceasta și unde anume se vor înregistra?”  

Iulia Bărbulescu, meteorolog de serviciu: „Astăzi și mâine vor fi între 20 și 28 de grade.

Astăzi, vremea va fi în general frumoasă cu un cer mai mult senin în zonele sudice, sud-estice și variabil în rest. Mâine, în a doua parte a intervalului, vom avea înnorări începând cu partea de vest, apoi vestul, centru și nordul României. Seara, noaptea vor fi și precipitații sub formă de ploaie în aceste regiuni și în zonele de munte, dar cu toate acestea pe parcursul zilei de mâine se vor mai înregistra valori de până la 27-28 de grade. Atât astăzi, cât și mâine vorbim despre temperaturi cu mult mai ridicate față de cele normale pentru această perioadă. Practic, am putea spune că ele caracterizează o vreme deosebit de caldă.” 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Larisa Rațiu, reporter Kanal D:  „De miercuri intrăm într-o nouă lună din toamnă, spuneți-mi dacă valul de căldură va persista?”

Iulia Bărbulescu, meteorolog de serviciu: „Cel puțin începutul lunii noiembrie, săptămâna aceasta, vom avea în continuare temperaturi mai ridicate față de cele normale. Miercuri vremea se răcește și vor fi cel mult 20-23 de grade la nivelul țării noastre și joi temperaturile se mențin mai coborâte față de intervalul anterior.

Vom avea parte și de ploi marți noapte spre miercuri în vest, centru și nord, apoi vor mai rămâne în partea centrală și vor acoperi ușor partea de răsărit a țării noastre. Temperaturile vor coborî miercuri și joi simțitor față de intervalul precedent, urmând ca spre sfârșitul săptămânii să crească din nou și s-ar mai putea atinge și la valori de 24-25 de grade prin sudul, sud-estul.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si