UEFA a anunţat, joi, nominalizările pentru titlurile de jucătorul anului, jucătoarea anului, antrenorul anului în fotbalul masculin şi antrenorul anului în fotbalul feminin.

Jennifer Hermoso, Lieke Martens şi Alexia Putellas de la Barcelona au fost nominalizate pentru titlul de jucătoarea anului la fotbal feminin

În ceea ce priveşte antrenorul anului la fotbal feminin, Lluis Cortes, Peter Gerharsson și Emma Hayes au fost nominalizaţi de UEFA.

Citeste si: Clubul sportiv din România care a fost amendat cu 10.000 de lei

Pep Guardiola, Thomas Tuchel şi Roberto Mancini sunt cei 3 tehnicieni nominalizaţi pentru titlul de antrenorul anului

UEFA va anunţa câştigătorii în cadrul tragerii la sorţi a grupelor UEFA Champions League, eveniment ce va avea loc pe 26 august.

Jorginho şi Kante sunt 2 dintre candidaţii pentru titlul de jucătorul anului. Cei doi jucători au avut un sezon uimitor la Chelsea, echipă cu care au câștigat Champions League.

Ambii jucători au evoluat tot meciul în finala Champions League, împotriva lui City. Chelsea a terminat pe locul 4 în Premier League în sezonul trecut şi a câştigat Supercupa Europei în faţa lui Villarreal. Jorginho, mijlocaşul de 29 de ani a câștigat și Campionatul European cu Italia. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Kevin De Bruyne, al treilea nominalizat este mijlocașul lui City. De Bruyne a jucat un rol esențial pentru a o ajuta pe City să câștige titlul în Premier League.

Cât despre antrenori, Thomas Tuchel a câştigat trofeul Champions League şi Supercupa Europei. 

Ibericul, Pep Guardiola, a câştigat Premier League şi s-a calificat în premieră cu City în finala UEFA Champions League, pierdută în faţa lui Chelsea.

Cel de-al treilea antrenor menţionat, Roberto Mancini, a câştigat Campionatul European cu Italia, după o finală cu Anglia disputată chiar pe Wembley. 

Citeste si: Campioana României la fotbal, CFR Cluj, umilită în Europa League


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si