Apariția Larisei în Casa Iubirii a șocat pe toată lumea, atât pe concurenți, dar și pe fanii emisiunii. Cel mai impresionat a fost Ionuț, care a zbucnit în lacrimi în momentul în care și-a văzut fosta iubita pentru prima dată după despărțire. Întâlnirea dintre cei doi a fost una foarte emoționantă și s-a lăsat cu șiroaie de lacrimi și declarații de dragoste.

Cum a reacționat Nona după ce i-a văzut pe doi

La vederea imaginilor emoționante cu Larisa și Ionuț, Nona a transmis un mesaj în mediul online. Aceasta le-a confirmat că iubirea pe care și-o poartă unul altuia li se citește în privire și că merită din plin să lupte pentru dragostea lor, indiferent de obstacolele care apar.

Citește și: Ionuț și Larisa au dat frâu liber sentimentelor în camera roșie. Ionuț este în lacrimi

„Acest mesaj îl voi face special pentru Larisa și Ionuț. Dragii mei, v-am urmărit și când ați fost în Casa Iubirii și reunirea asta a voastră m-a făcut să mă emoționați maxim. Ce-am văzut am văzut sentimente adevărate și vin cu un sfat la voi.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Luptați cu adevărat pentru tot ce iubiți și sper din inima mea să vă văd în curând împreună. Vă pup și aveți grijă de voi!”, a spus fosta concurentă.

Cum au reacționat fanii cuplului?

În afara Nonei, cei mai mulți dintre internauți au fost de părere că a fost primul moment de până acum când au avut ocazia să vadă doi oameni care se iubesc sincer.

Citește și: Sorin se întoarce în Casa Iubirii. Concurenții rămân fără cuvinte

„Este pentru prima dată când datorită emoțiilor puternice s-a văzut ceva frumos. Asta-i adevărata iubire între doi oameni (cu bune, cu rele). Câte au vrut să-i despartă, s-au supărat, s-au împăcat și, totuși, după atâta timp li se citește iubirea in ochii lor… Dacă nu o iubea, făcea un cuplu mai ales la câte fete au fost și sunt în casă... Eu una m-aș bucura dacă ar pleca împreună și nu ar sta în casa asta unde-i mai mult bârfă, invidie, falsitate.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

(mâncăm și bârfim, numai iubire nu).”, „Super tare!!!!!! Asta este adevărat dragoste. Acești copii sunt minunați. Au transmis o mulțime de emoții. Sunt singurii din cele 2 sezoane care au acel sentiment pur.... IUBIREA.”, „Câtă emoție ne transmit!”,  sunt doar câteva dintre comentariile care au curs în mediul online.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si