Close sidebar
Close sidebar

Nona, reacții după ce a văzut imaginile cu Larisa și Ionuț de la „Casa Iubirii”

Nona, fostă concurentă în „Casa Iubirii”, le-a transmis un mesaj Larisei și lui Ionuț, la scurtă vreme după emoționanta revedere în cadrul emisiunii.

Laura Macovei,

Nona, reacții după ce a văzut imaginile cu Larisa și Ionuț de la „Casa Iubirii”

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Apariția Larisei în Casa Iubirii a șocat pe toată lumea, atât pe concurenți, dar și pe fanii emisiunii. Cel mai impresionat a fost Ionuț, care a zbucnit în lacrimi în momentul în care și-a văzut fosta iubita pentru prima dată după despărțire. Întâlnirea dintre cei doi a fost una foarte emoționantă și s-a lăsat cu șiroaie de lacrimi și declarații de dragoste.

Cum a reacționat Nona după ce i-a văzut pe doi

La vederea imaginilor emoționante cu Larisa și Ionuț, Nona a transmis un mesaj în mediul online. Aceasta le-a confirmat că iubirea pe care și-o poartă unul altuia li se citește în privire și că merită din plin să lupte pentru dragostea lor, indiferent de obstacolele care apar.

Citește și: Ionuț și Larisa au dat frâu liber sentimentelor în camera roșie. Ionuț este în lacrimi

„Acest mesaj îl voi face special pentru Larisa și Ionuț. Dragii mei, v-am urmărit și când ați fost în Casa Iubirii și reunirea asta a voastră m-a făcut să mă emoționați maxim. Ce-am văzut am văzut sentimente adevărate și vin cu un sfat la voi.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Luptați cu adevărat pentru tot ce iubiți și sper din inima mea să vă văd în curând împreună. Vă pup și aveți grijă de voi!”, a spus fosta concurentă.

Cum au reacționat fanii cuplului?

În afara Nonei, cei mai mulți dintre internauți au fost de părere că a fost primul moment de până acum când au avut ocazia să vadă doi oameni care se iubesc sincer.

Citește și: Sorin se întoarce în Casa Iubirii. Concurenții rămân fără cuvinte

„Este pentru prima dată când datorită emoțiilor puternice s-a văzut ceva frumos. Asta-i adevărata iubire între doi oameni (cu bune, cu rele). Câte au vrut să-i despartă, s-au supărat, s-au împăcat și, totuși, după atâta timp li se citește iubirea in ochii lor… Dacă nu o iubea, făcea un cuplu mai ales la câte fete au fost și sunt în casă... Eu una m-aș bucura dacă ar pleca împreună și nu ar sta în casa asta unde-i mai mult bârfă, invidie, falsitate.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

(mâncăm și bârfim, numai iubire nu).”, „Super tare!!!!!! Asta este adevărat dragoste. Acești copii sunt minunați. Au transmis o mulțime de emoții. Sunt singurii din cele 2 sezoane care au acel sentiment pur.... IUBIREA.”, „Câtă emoție ne transmit!”,  sunt doar câteva dintre comentariile care au curs în mediul online.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI