Ionuț va rămâne uimit în momentul în care va afla de sărutul celor doi, după ce Nona i-a dat și lui speranțe.

Nona și Patrick se vor săruta în camera roșie

Chiar dacă a vrut un date cu Ionuț, Nona pare hotărâtă să nu renunțe la Patrick. Bruneta îl cheamă în camera roșie, iar Patrick pare foarte încântat de decizia acesteia.

”Îl vreau pe Patrick aici! Pentru că nu vreau să mă dau la o parte de la decizia pe care am luat-o de la bun început!”,  a spus Nona, potrivit kanald.ro.

Citește și: Flavius dă cărțile pe față! Fostul concurent de la Casa Iubirii a dezvăluit motivul real pentru care s-a despărțit de Anca: „Era mai mult într-o relație cu Casa Iubirii decât cu mine”

În timp ce Nona și Patrick s-au sărutat în camera roșie, Ionuț se gândește la șansa lui cu Nona și crede că este femeia potrivită pentru el.

Nona își dorește un date cu Ionuț

Nona își dorește un date cu Ionuț, iar acum are șansa. Urmează să decidă dacă va merge sau nu, deoarece aceasta este în perioada de cunoaștere cu Patrick. Andreea Mantea o întreabă dacă nu cumva aceasta se joacă cu cei doi, iar ea spune că nu este vorba despre așa ceva.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Ceea ce este legat de Ionuț, știți foarte bine că, atunci când am intrat în Casă, am avut ochi pentru el.”, spune Nona.

Citește și: Nona cere o întâlnire cu Ionuț. Reacție neașteptată din partea lui Patrick

„ Să îl cunoști un pic, să vorbești cu el, să interacționezi un pic cu el, dar, bine, doar voi doi.” , este ajutorul pe care îl oferă Andreea Mantea Nonei.

"N-as vrea să fie în camera roșie și zic și de ce: pentru că sunt doar cinci minute. La date, ar dura un pic mai mult, ați avea timp să vă cunoașteți”, îi spune Andreea Mantea.

„Și el are nevoie de interacțiune face to face (n.r. față în față), pentru că, altfel, el nu o să treacă bariera asta. El mereu e blocat, e închis, nu ai cum să vorbești cu el. El vorbește despre problemele din casă, nicidecum ceva personal.", adaugă Nona.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si