În ediția de astăzi, Patrick a ținut să-și ceară scuze pentru ieșirea de ieri, dar și pentru cuvintele Nonei.

Nona vrea să părăsească ”Casa Iubirii”

Scuzele lui Patrick nu au făcut-o pe Bianca să-și schimbe atitudinea față de Nona, despre care spune că pare să nu regrete cele întâmplate.

Citește și: Acuzații fără precedent în ”Casa Iubirii”. Nona și Bianca au dus rivalitatea la un alt nivel

Nona cedează nervos și cere să fie descalificată. Concurenta susține că toate aceste lucruri au pus o presiune prea mare pe ea.

Citește și: Tensiuni în cuplul Bianca-Alexandru. Concurenta a decis să renunțe la bijuteriile primite cadou de la iubitul său

Băieții sunt de părere că Nona s-a exprimat mult prea dur și fără să gândească, când situația putea fi clarificată altfel.

Acuzații fără precedent în ”Casa Iubirii”. Nona și Bianca au dus rivalitatea la un alt nivel

Între Nona și Bianca nu mai este cale de împăcare după ediția de ieri a emisiunii ”Casa Iubirii”. Totul ar fi pornit de la un filmuleț cu Nona ce a circulat în mediul online.

Citește și: Aisa este noua concurentă din ”Casa Iubirii” și vrea să-l cunoască pe Robert. Cum a reacționat concurentul

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Nona susține că fostul soț a publicat mai multe fotografii și filmulețe în care aceasta apare în ipostaze compromițătoare, dar pentru care ulterior și-a cerut scuze.

Enervată de faptul că Alexandru a vitat-o pe Nona, Bianca a avut un schimb de replici acide cu aceasta, ajungându-se chiar la acuzații grave.

Citește și: O nouă concurentă și-a făcut apariția în ”Casa Iubirii”. Cum vor reacționa băieții

Unele voci susțin că Nona ar fi practicat o altă meserie în Dubai, însă aceasta a lămurit situația și susține că totul este o invenție a fostului ei soț, lucru confirmat de acesta.

Citește și: Patrick și-a serbat ziua de naștere în Casa Iubirii. Ce cadou a primit din partea iubitei sale

Nona a insinuat faptul că atât ea, cât și Patricia au întâmplări din trecut ce nu le-ar face cinste, fapt ce a scos-o din sărite pe Bianca.

Ce spune Bianca despre Nona

Bianca i-a reproșat Nonei faptul că și ea a avut relații, dar că nimeni nu are poze cu ea în ipostaze compromițătoare.

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

Citește și: Laurențiu a dat cărțile pe față și spune de ce nu și-a dorit o relație cu Emma

”Eu am facultate, fată, am fost să învăț. Eu am citit cărți, nu am făcut altceva”, a spus Bianca.

Citește și: Kinga este sigură de faptul că Radu se va împăca cu Cristina. Ce spune despre acesta fosta concurentă ”Casa Iubirii”

Săptămânile trecute, fostul soț al Nonei a publicat un videoclip în care vorbește despre această situație și în care recunoaște că a inventat totul din gelozie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si