În cadrul unui interviu pentru WOWbiz, Noni, bunica lui Flo, a spus că spera ca nepotul ei să rămână în competiţie, întrucât şi-a dorit foarte mult acest lucru. 
 
”Îmi pare foarte rău că a pierdut, dar mă bucur că a ajuns până aici. Mi-e dor de el foarte tare, mă rog la Dumnezeu să-i fie bine. Am fost lângă el când a aflat decizia, şi-a dorit foarte mult să ajungă acolo, am fost de acord cu tot ce a spus.
E un mâncăcios, îl ştiu de când e mic, că eu l-am crescut. Da, el a venit de dragul nostru. Suntem bunicii lui şi pentru noi a venit acasă, în România. Pensiile noastre sunt mici şi şi-a dorit să ne ajute, să muncească.”,
a spus bătrâna.
 
De asemenea, ea a dezvăluit şi că mama concurentului este foarte tristă. 
 
”E şi ea distrusă, dezamăgită. Toţi suntem la fel. Am vorbit mereu cu ea. Eu am zis de la început că nu, nu merita. Îmi sunt dragi toţi, dar din câte am înţeles, şi Ionuţ a fost la fel, mai retras, dar mi se pare că şi-a dat interesul.”, a mai spus ea. 
 
Sursa: Wowbiz

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si