Gina Alexandra Dragnea s-a ales cu permisul suspendat pentru 30 de zile și cu o amendă în valoare de 580 lei, după ce a fost oprită de un echipaj în comuna Copaciu, județul Giurgiu, pentru că depășise un automobil printr-o zonă în care depășirea era interzisă. Tânăra se afla la volanul unui auomobil de lux, marca Porsche Cayenne și nu a putut prezenta permisul de conducere pentru că nu-l avea asupra ei.

Pentru cea de-a doua infracțiune, Gina Dragnea a primit doar un avertisment din partea polițistului.

Nora lui Dragnea s-a simțit în pericol

Întâmplarea a avut loc anul trecut, însă nora lui Liviu Dragnea a contestat în instanță procesul verbal, iar procesul a ajuns acum la apel. În acțiune, fiica părintelui Tătulescu de la Biserica Elefterie din București, a susținut că a depășit pe o pantă o dubiță care transporta utilaje voluminoase, cu ușile din spate deschise. Automobilul a ”tras dreapta” și a semnalizat, invitând-o practic să-l depășească. Cum în spate avea o mașină, soția lui Ștefan Valentin Dragnea a depășit fără a încălca marcajele de pe axul drumului. Nora lui Dragnea venea de la Alexandria și se îndrepta către București în momentul respectiv.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini de senzație cu nora lui Liviu Dragnea fără sutien. Tânăra face ravagii pe internet

Gina Dragnea nu este la prima abatere, ea fiind, de fapt, o veche cunoștință a polițiștilor de la rutieră. Din contră, ea a stabilit un adevărat record, cu 12 contravenții în ultimii 4 ani ”dovedind perseverență în activitatea contravențională”, după cum au arătat judecătorii care au consultat istoricul contravențional al acesteia.

Următorul termen al procesului va avea loc în luna mai, la Tribunalul Giurgiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si