Shelf cloud este un nor extrem de fotogenic și apreciat de către vânătorii de furtuni.

Avertizarea cod roşu de furtună a făcut răpăd pe litoral! Mii de turişti au fost goniţi de pe plajă de cerul care s-a întunecat brusc. Furtuni neobișnuite au spulberat şi nordul și centrul țării cu o putere care a dărămat copaci și a rupt drumuri.

Citeste si: Furtuna a făcut pagube în Tulcea. Mai multe mașini avariate, după ce şapte copaci au fost doborâţi de vânt

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

O vijelie iscată din senin a adus urgia pe litoral. Cerul s-a înnegrit brusc, iar turiştii au fugit cât au putut de repede de pe litoral! Pe plaja din Mamaia, salvamarii s-au mobilizat de urgenţă să îi scoată din apă pe turiştii care îşi puneau viata in pericol stând în mare pe o aşa furtună.

Citeste si: Cod portocaliu de vijelii, ploi torenţiale, descărcări electrice şi grindină- HARTA

Avertizarea cod roşu de furtună a adus şi grindină la malul mării, dar şi în Brăila. În toate statiunile, vantul a suflat cu viteze și de 90 de kilometri pe oră, a plouat torențial cu tunete si fulgere si a cazut grindină. Cantitățile de apă au ajuns si la 70 de litri pe metrul pătrat. 

Citeste si: Imagini apocaliptice! COD ROȘU pe litoral. Cerul s-a înnegrit brusc. FOTO


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si