Cei patruzeci de romani sunt soferi de autobuz si au fost cazati intr-o cladire care a servit in trecut ca si azil de batrani, scrie Bristol Post.
Un vizitator al fostei case pentru ingrijirea batranilor Brentry, care a inchisa in urma cu aproximativ patru ani, a contactat Consiliul Local Bristol, depunand o plangere, conform careia peste 40 de cetateni straini, in principal romani, locuiesc in acel imobil.

Reprezentantii autoritatilor locale au informat politia din Avon si Somerset, deoarece cazul poate fi unul care implica sclavia moderna.

Un purtator de cuvant al Consiliului a declarat: „Consiliul a primit o plangere de la un vizitator la Brentry despre modul in care ocupantii imobilului au fost tratati. Aceste informatii au fost transmise politiei. In cazul in care, in timp util, afirmatia se dovedeste a fi adevarata, atunci in acel moment, Consiliul va lua in considerare daca este necesar si oportun sa se ia masuri.”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si