Close sidebar
Close sidebar

Nou caz de sclavie moderna. 40 de muncitori romani, "cazati" intr-un singur imobil din Marea Britanie

Politia din Marea Britanie investigheaza un posibil caz de sclavie moderna, dupa ce a primit informatii potrivit carora zeci de soferi romani sunt cazati intr-un singur imobil din orasul Bristol.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cei patruzeci de romani sunt soferi de autobuz si au fost cazati intr-o cladire care a servit in trecut ca si azil de batrani, scrie Bristol Post.
Un vizitator al fostei case pentru ingrijirea batranilor Brentry, care a inchisa in urma cu aproximativ patru ani, a contactat Consiliul Local Bristol, depunand o plangere, conform careia peste 40 de cetateni straini, in principal romani, locuiesc in acel imobil. Reprezentantii autoritatilor locale au informat politia din Avon si Somerset, deoarece cazul poate fi unul care implica sclavia moderna.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Un purtator de cuvant al Consiliului a declarat: „Consiliul a primit o plangere de la un vizitator la Brentry despre modul in care ocupantii imobilului au fost tratati. Aceste informatii au fost transmise politiei. In cazul in care, in timp util, afirmatia se dovedeste a fi adevarata, atunci in acel moment, Consiliul va lua in considerare daca este necesar si oportun sa se ia masuri.”

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI