Fântâna muzicală din Parcul Teilor are o valoare aproximativă de 10,9 milioane de lei cu TVA. Astfel, proiectul de hotărâre, citat de Hotnews, prevede ca fântâna să fie „formată dintr-o platformă plutitoare din oțel inoxidabil pe care se vor amplasa echipamentele destinate jocurilor de apă. Ca şi jocuri de apă, fântâna va avea 9 jocuri distincte, dispuse pe întreaga suprafață a lacului. Fântâna arteziană va fi de tipul muzical, jeturile fiind sincronizate pe muzică”.

Negoiță propune amplasarea fântânilor arteziene muzicale în parcurile IOR și Teilor. Proiectul a fost aprobat

În Parcul IOR, edilul propune să fie amplasată o arteziană pe lac, constituită din patru platforme plutitoare din oțel inoxidabil, pe care se vor amplasa echipamentele destinate jocurilor de apă. Potrivit proiectului, „cele patru platforme vor avea dimensiuni diferite, iar ca tip de jocuri vor fi similare pentru a exista o armonie în spectacolele de apă… Ca şi jocuri de apă, fântâna va avea 9 jocuri distincte dispuse pe suprafața fiecărei platforme. Fântâna arteziană va fi de tipul muzical, jeturile și luminile fiind sincronizate pe muzică”.

Citește și: Robert Negoiță susține că mâini criminale vor să-i distrugă munca. Mai mulți copaci din Sectorul 3 ar fi fost otrăviți

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Astfel, valoarea fântânilor din Parcul IOR trece de 20 de milioane de lei cu TVA. 

Citește și: VIDEO- Scandalul palmierilor din Sectorul 3 al Capitalei continuă. Viceprimarul Lucian Judele: „A luat și mandarini, portocali, măslini”

Primarul Sectorului 3, proiecte inedite. Are în plan să construiască o hală cu plante exotice

Robert Negoiță a plantat recent palmieri pe podul de la Anghel Saligny, dar și la Piața Unirii, însă, aceștia au fost scoși de Primăria Capitalei din cauză că lucrarea nu avea autorizație.

Potrivit Libertatea, pomii vor ajunge la Hala Laminor. Astfel, aceeași sursă menționează că primăria lui Negoiță a investit 85 de milioane de euro în Hala Laminor, unde ar urma să fie plantate sute de plante exotice.

Citește și: VIDEO- Palmierii din Capitală au fost scoși după o zi din cauză că ar fi fost plantați ilegal

Proiectul a fost adoptat joi, 18 mai, de Consiliul Local Sector 3, după ce a căzut de două ori la vot.

Citește și: VIDEO| Bucureștiul, Capitala palmierilor. 14 pomi exotici au fost plantați


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si