Close sidebar
Close sidebar

Nou record mondial: Un italian de 21 de ani a doborât recordul de memorie. A ținut minte un număr din 630 de cifre

Andrea Muzii, un italian în vârstă de 21 de ani, a câştigat Campionatele Mondiale de Memorie, găzduite anul acesta de Germania, stabilind un nou record mondial.

Alexandra Costea,

Nou record mondial: Un italian de 21 de ani a doborât recordul de memorie. A ținut minte un număr din 630 de cifre [Sursa foto: Facebook- Andrea Muzii]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pe lângă alte realizări, tânărul a reuşit să memoreze un număr alcătuit din 630 de cifre într-un interval de cinci minute în cadrul disciplinei ,,Numere Rapide″⁣, a declarat pentru DPA organizatorul competiţiei, Steffen Buetow.

Citeste si: Ministrul Tineretului și Sportului, sfat pentru elevi la începutul anului școlar: „Împrieteniți-vă cu sportul”

A reținut un număr format din 630 de cifre

În cazul în care performanţa sa va fi omologată, aceasta va fi un record mondial.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Muzii a câştigat proba de decatlon în cadrul campionatelor MemoryXL cu un scor record de 8.594 de puncte, ocupând primul loc din circa 1.700 de atleţi ai memoriei participanţi, a spus Buetow.

Competitori din cinci ţări au luat parte la evenimentul desfăşurat în Torgelow, estul Germaniei, participând la probe precum memorarea unor imagini, a unor secvenţe de cuvinte sau a unor serii extinse de numere.

Citeste si: Emma Răducanu, regina tenisului mondial

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI