Platforma socială X, cunoscută înainte drept Twitter, va oferi utilizatorilor posibilitatea de a efectua atât apeluri vocale, cât și apeluri video. Elon Musk a declarat că noua actualizare pe care o va suferi aplicația pe care o deține, face parte din planul său de a crea o aplicație pentru orice.

Schimbări majore pe platforma X

Elon Musk, deținător platformă socială X, anterior cunoscută ca Twitter, a menționat că va actualiza aplicația.

Elon Musk dorește crearea unei aplicații unde utilizatorii pot face tot ce vor. Astfel, el dorește introducerea apelurilor vocale și video pe platforma X.

Pe contul său de Twitter, Elon Musk a anunțat că efectuarea apelurilor pe platformă X, va fi disponibilă pe telefoanele iPhone şi Android, precum şi pe PC-uri şi computerele Mac de la Apple.

Acesta și-a continuat postarea menționând că numerele de telefon nu vor fi necesare în realizarea apelurilor pe aplicație, platformă X fiind o agendă globală de adrese.

Când se va realiza noua schimbare?

Deși a făcut public anunțul că va introduce funcția de a apela, atât vocal, cât și video, Elon Musk nu a anunțat de când va fi posibilă următoarea schimbare.

Anunțul făcut pe platforma X a atras sute de mii de reacții. Finalizând postarea cu mențiunea că acest set de modificări este unic, Elon Musk a obținut aproape 20.000 de comentarii din partea fanilor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si