Close sidebar
Close sidebar

Nouă actualizare pe platforma socială X/Twitter: efectuarea apelurilor vocale și video. Elon Musk a făcut anunțul

Pe noua platformă socială X, cunoscută publicului sub veche denumire de Twitter, oamenii vor putea realiza apeluri vocale și video. Elon Musk, deținătorul X, a anunțat noua actualizare pe care o va suferi aplicația socială.

Elena Tasca,

Nouă actualizare pe platforma socială X/Twitter: efectuarea apelurilor vocale și video


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Platforma socială X, cunoscută înainte drept Twitter, va oferi utilizatorilor posibilitatea de a efectua atât apeluri vocale, cât și apeluri video. Elon Musk a declarat că noua actualizare pe care o va suferi aplicația pe care o deține, face parte din planul său de a crea o aplicație pentru orice.

Schimbări majore pe platforma X

Elon Musk, deținător platformă socială X, anterior cunoscută ca Twitter, a menționat că va actualiza aplicația.

Elon Musk dorește crearea unei aplicații unde utilizatorii pot face tot ce vor. Astfel, el dorește introducerea apelurilor vocale și video pe platforma X.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Pe contul său de Twitter, Elon Musk a anunțat că efectuarea apelurilor pe platformă X, va fi disponibilă pe telefoanele iPhone şi Android, precum şi pe PC-uri şi computerele Mac de la Apple.

Acesta și-a continuat postarea menționând că numerele de telefon nu vor fi necesare în realizarea apelurilor pe aplicație, platformă X fiind o agendă globală de adrese.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI