Noua Andra Volos din viața lui Bogdan Mocanu. Noua Andra Volos din viața lui Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”. Imagini inedite cu focoasa brunetă. Andra Volos și Bogdan Mocanu formează din nou un cuplu. Cei doi au decis să-și facă o schimbare de look după ce au ieșit din pandemie.

noua andra volos puterea dragostei

noua andra volos puterea dragostei

Noua Andra Volos din viața lui Bogdan Mocanu.

Citeste si: Iancu de la „Puterea Dragostei” spune adevărul despre despărțirea de Denisa: „A fost decizia mea!”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Noua Andra Volos din viața lui Bogdan Mocanu. Citeste si: Andra Volos și Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” mai apropiați ca niciodată. Unde a fost surprins cuplul

Noua Andra Volos din viața lui Bogdan Mocanu. Citeste si: Reuniune de gradul zero la „Puterea Dragostei”. Plușica și Bobicioiu apariție neașteptată

Noua Andra Volos din viața lui Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”. Imagini inedite

Noua Andra Volos din viața lui Bogdan Mocanu. Inițial, Andra Volos și Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” au făcut doar o simulare pentru a fi siguri de decizia pe care urma să o ia împreună. Cei doi au mers la un salon și au încercat anumite culori. Andra Volos s-a oprit la o culoare, apoi și-a întrebat fanii pe contul ei oficial de Instagram dacă să rămână la culoarea naturală a părului său sau să facă o schimbare.

noua andra volos puterea dragostei

Noua Andra Volos din viața lui Bogdan Mocanu. Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” a făcut pasul îndrăzneț și a mers primul pentru a-și face șuvițe blonde în cap. La câteva zile, Andra Volos a mers și ea la salon. Tânăra și-a schimbat culoarea părului.

Noua Andra Volos din viața lui Bogdan Mocanu. Citeste si: EA este noua iubita a lui Livian? Va prezentam singura imagine cu cei doi impreuna!

Noua Andra Volos din viața lui Bogdan Mocanu. În prezent, Andra Volos și Bogdan Mocanu formează un cuplu. Cei doi s-au mutat din nou împreună și sunt mai fericiți ca niciodată.

noua andra volos puterea dragostei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si