UPDATE. Alte 3 coduri galbene de vreme rea au fost emise pentru județele Caraș-Severin, Hunedoara, Cluj, Argeș, Prahova și Dâmbovița. Toate sunt valabile pentru data de 27 noiembrie.

Începând cu ora 13:00 și până la 19:00, județele Caraș-Severin și Hunedoara (zona de munte de peste 1800 m) sunt sub avertizare de cod galben de vreme rea.Se vor semnala intensificări ale vântului care vor depăși la rafală 70..80

km/h, viscolind ninsoarea și diminuând vizibilitatea sub 50 de m.

Începând cu ora 15:00 și până la ora 20:00, în județul Cluj (zona de munte de peste 1800 m) se vor semnala intensificări ale vântului care vor depăși la rafală 70..90 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada. Vizibilitatea va fi redusă.

Începând cu ora 15:00 și până la ora 19:00, în județele Argeș, Prahova și Dâmbovița se vor semnala intensificări ale vântului care vor depăși la rafală 90...100 km/h, spulberând zăpada.

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de viscol pentru mai multe județe din țară.

Care sunt zonele vizate de codul galben de viscol?

Până la ora 13:00 este în vigoare codul galben de viscol. Zonele vizate sunt: județul Caraș-Severin, zona de munte de peste 1800 m. De asemenea, acesta este prezent și în județul Hunedoara, zona de munte de peste 1800 m.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, vor fi semnalate intensificări ale vântului care vor depăși la rafală 80-90 km/h. Ninsoarea va fi viscolită, iar vizibilitatea va fi diminuată sub 50 m.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Un cod galben de viscol a fost emis pentru zece județe din țară

Un cod galben de viscol a fost emis pentru zece județe din țară

Până la ora 15:00 este valabil codul galben de viscol în zona de munte a județului Gorj, respectiv în zona de munte a localităților Padeș, 

Olănești, Boișoara, Voineasa, Malaia, Racovița, Titești, dar și în zona de munte a județului Mehedinţi, respectiv zona de munte a localităților: Orșova, Baia de Aramă, Eșelnița, Ponoarele, Isverna, Podeni, Dubova, Svinița, Obârșia-Cloșani.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, vor fi semnalate  intensificări ale vântului care vor depăși la rafală 70-90 km/h. Ninsoarea va fi viscolită, iar zăpada spulberată.

Citește și: Când ninge în București. Meteorologii ANM au extins codul portocaliu de viscol. Premierul Marcel Ciolacu a convocat comandamentul de iarnă

Până la ora 15:00, un cod galben de viscol va fi valabil astăzi în județul Argeş, zona de munte de peste 1800, județul Prahova, zona de munte de peste 1800, dar și județul Dâmboviţa, zona de munte de peste 1800 m.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, vor fi semnalate intensificări ale vântului, care vor depăși rafala 90-100 km/h, spulberând zăpada, potrivit Meteoromania.ro

Cod galben de viscol valabil până la ora 16:00

Un cod galben de viscol va fi în vigoare astăzi până la ora 16:00. Zona vizată este în județul Botoșani. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, vor fi semnalate intensificări ale vântului care vor depăși la rafală 55-60 km/h.

De asemenea, tot până la ora 16:00 este valabil un cod galben pentru județul Suceava, zona de munte de peste 1800 m, județul Neamţ, zona de munte de peste 1800 m.

Citește și: Fenomen meteo straniu în România. Ce s-a văzut pe cer în timpul codului roșu de viscol- VIDEO

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, vor fi semnalate intensificări ale vântului, care vor depăși la rafală 90-100 km/h, spulberând ninsoarea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si