Noua bloda de la Palatul Victoria a fost numita in urma cu cateva zile in functia de ministru al Comunicatiilor. Anterior ea a fost in fruntea Agentiei pentru Agenda Digitala a Romaniei si vicepresedinte al Centrului National de Management pentru Societatea Infromationala.

Delia Popescu, alaturi de Presedintele Iohannis, dupa ce a fost numita ministu
Delia Popescu, alaturi de Presedintele Iohannis, dupa ce a fost numita ministu

Delia Popescu nu este o persoana bogata. In 2015, ea a castigat 56.958

de lei in fucntia pe care a ocupat-o, adica putin peste 4.700 lei. Este necasatorita insa in 2013 a cumparat 800 mp de teren in Corbeanca, impreuna cu o alta persoana (Dumitru C.). Un an mai tarziu, cei doi au inceput sa ridice aici o vila de 130 mp, care nu este finalizata nici in ziua de azi. Conduce un Volskwagen Passat vechi de 11 ani si nu are nici un fel de conturi sau altfel de depozite pe la institutiile bancare. De asemenea, Delia Popescu nu detine obiecte de arta sau bijuterii, nu are plasamanete sau investitii si mai are de platit inca 3 ani la un credit pe care la contractat in 2009 la o banca din Romania.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Interesant este ca in urma cu mai multi ani, Delia Popescu a dat in judecata ministrul pe care acum il conduce, pentru anumite drepturi compensatorii care nu i-au fost acordate. Ea a castigat in 2011 printr-o decizie a Curtii de Apel dreptul la 12 salarii compensatorii, pe care le-a primit doi ani mai tarziu, dupa ce a ajuns, la un moment dat, sa apeleze la un executor judectaoresc.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si