Potrivit unui comunicat de presa transmis de catre fortele de interventie, in prima zi a Festivalului Untold, fortele de Politie si Jandarmerie au dat 26 de amenzi, in valoare de 9.550 lei si au fost inregistrate noua sesizari privind savarsirea unor fapte penale. ”In toate cazurile, cercetarile se fac sub coordonarea unitatilor de Parchet competente”, se arata in document.

De asemenea, 270 de persoane au primit ingrijiri la punctele de prim-ajutor si prin intermediul echipelor mobile de pompieri si paramedici, ce patruleaza permanent in perimetrul festivalului.

”Doar in cinci cazuri s-a impus transportul persoanelor la spital, in general afectiunile inregistrate au fiind remediate pe loc”, se mai arata in document.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De asemenea, s-a impus si interventia pompierilor, dupa producerea unui incendiu. ”In jurul orei 23.00 a avut loc o ardere scapata de sub control la scena de pe Cluj Arena, fiind vorba de diverse materialele decorative din apropierea unui  dispozitiv de producere a efectelor speciale.

Flacarile au fost stinse in timp operativ cu mijloace de prima interventie, de catre un ofiter de pompieri aflat in dispozitivul de asigurare a masurilor de prevenire si stingere a incendiilor”, anunta fortele de ordine.

Asigurarea masurilor de ordine si siguranta publica in prima zi de festival au implicat peste 1.200

de jandarmi, politisti, pompieri, personal medical si alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne. Festivalul Untold are loc la Cluj Napoca intre 2-5 august.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si