Close sidebar
Close sidebar

Noua masina Tesla ar putea pune hotii "pe fuga". Modelul S poate ajunge la o viteza uimitoare in doar 2.8 secunde

Departamentul de Politie din Los Angeles va testa noul model de masina electrica Tesla, care ar putea deveni "spaima" criminalilor. Autovehiculul poate ajunge la viteza de 60 de km pe ora in doar 2.8 secunde, folosind optiunea "motorului silentios".

,


DISTRIBUIE
acest articol

Departamentul foloseste in prezent doua masini Tesla Model S. Compania auto lucreaza cu agentii de politie pentru a testa performanta autovehiculelor si pentru a descoperi care sunt avantajele si dezavantajele sale in acest tip de activitate, relateaza Daily Mail.

Modelul S al Tesla s-ar putea fi insa extrem de scump. Pretul pentru un astfel de auovehicul s-ar putea ridica la 100.000 de dolari, spre deosebire de un Ford, folosit in prezent de agentii de politie, care costa aproape 30.000 de dolari. Din acest motiv, Modelul S nu este o optiune pentru agentii de politie, tocmai din cauza pretului crescut, insa acest lucru s-ar putea schimba in urmatorii cinci ani.

Departamentul de Politie din Los Angeles va testa noul model timp de un an de zile.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI