Un bărbat a furat  mai multe bunuri valoare, printre care bijuterii și obiecte vestimentare, din casa unei femei, din București. Bărbatul s-a infiltrat în locuința femeii pe scara metalică care se afla lângă imobil. Acesta este acuzat de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Ajutat de schela metalică

Mai multe informații sunt oferite de Claudia Costandiș, reporter Kanal D.

Un bărbat a reușit să fure mai multe bunuri din casa unei femei, după ce s-a infiltrat în casa acesteia pe scara metalică de lângă imobil.

Furtul a fost sesizat chiar de victimă, care a denunțat în către Secția 26 Poliție, sustragerea din locuință a mai multor bunuri.

La data de 16 august 2023, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Secția 26, au reținut un bărbat, în vârstă de 42 de ani, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările realizate a reieșit faptul că bărbatul ar fi escaladat o schelă metalică care era montată pe peretele imobilului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Un bărbat a reușit să fure mai multe bunuri din casa unei femei

Un bărbat a reușit să fure mai multe bunuri din casa unei femei

[Sursa foto: Freepik]

Bărbatul a forțat ulterior fereastra apartamentului unde locuiește persoana vătămată, iar din interior ar fi sustras mai multe bijuterii, stilouri și obiecte de valoare.

Prejudiciul este estimat la 5.000 de euro.

Citește și: EXCLUSIV: Românii din Maroc, reuniți la Centrul Cultural din Rabat/ Cătălina Bogoi: ”Vor fi organizate expozitii, prezentări, dar și cursuri de limba română”

Este acuzat penal

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul în vârstă de 42 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat în fața instanței, cu propuneri legale.

Cercetările sunt continuate de către Biroul Investigații Criminale, din cadrul Secției 26, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Bunurile furate de bărbatul de 42 de ani, ale căror valoare este de 5.000 de euro, sunt reprezentate de mai multe bijuterii, obiecte vestimentare, o boxă portabila, un levier, o geantă, stilouri, dar și alte obiecte valoroase.

Citește și: VIDEO- Jaf în stil american, în București. Trei bărbați s-au inspirat din filmele americane și au pus la cale un jaf mafiot, ajutați de scutere


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si