Close sidebar
Close sidebar

Noua ore, atat a rezistat Peter fara sotia lui. Povestea sotilor care au fost casatoriti 61 de ani si au murit in aceeasi zi a intristat o lume intreaga

Doi varstnici din Noua Zeelandaau murit la distanta de doua ore unul de celalalt, dupa 61 de ani de casnicie, informeaza DPA.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Peter Bedford, in varsta de 86 de ani, si sotia sa, Ruth, in varstade 83 de ani, au decedat la 14 mai, potrivit unui necrolog publicat sambata de publicatia New Zealand Herald.

"Este bine ca au plecat impreuna. Ar fi fost complet pierduti unul fara celalalt", a declarat fiica lor, Caroline Bedford, pentru site-ul de stiri Stuff, potrivit Agerpres.

Peter Bedford a fost internat sambata seara la spital. "Cred ca mama si-a dat seama ca nu se va mai intoarce", a povestit Caroline. Ruth Bedford a murit la domiciliul cuplului din Kaitoke (Insula de Nord), la 10 a.m. pe 14 mai (22:00 GMT 13 mai), fiind urmata de sotul sau la cateva ore, dupa ce acesta aflase de moartea sa.

Peter Bedford a emigrat dupa Al Doilea Razboi Mondial din Marea Britanie, unde a cunoscut-o pe Ruth, cu care s-a casatorit pe 30 decembrie 1957.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Desi decesul membrilor unui cuplu de lunga durata la cateva ore distanta este un fenomen relativ rar, moartea "de inima rea" a fost subiectul mai multor studii.

O cercetare realizata la Harvard in 2013 a constatat ca probabilitatea ca o persoana sa moara creste cu 30% in primele trei luni dupa decesul partenerului.

Durerea se manifesta extrem de puternic in special la persoanele in varsta- sindromul inimii frante, numit si cardiomiopatie indusa de stres, fiind capabil sa afecteze si un adult anterior sanatos. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI