Potrivit unei informari a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, un autoturism in care se aflau doua persone a intrat pe contrasens si a lovit un microbuz care facea curse regulate pe ruta Sibiu- Cluj- Oradea.

"Conform primelor cercetari, un barbat de 43 de ani, din Iasi, in timp ce conducea un autoturism pe direcţia Oradea- Cluj, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând pe contrasens.

Astfel, a intrat in coliziune cu un microbuz care efectua curse pe relaţia Sibiu- Cluj- Oradea", se arata in comunicat, potrivit news.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Aceeasi sursa precizeaza ca, in urma impactului, soferul autoturismului si un pasager din aceeasi masina au suferit leziuni grave, iar alte sapte persoane din microbuz au fost ranite usor.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si