Un microbuz s-a răsturnat, luni, în afara părții carosabile, în zona localității Pojejena din Caraș-Severin. Nouă persoane, printre care patru copii, au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind duse la spital cu un elicopter SMURD.

Citeste si: Sfârșit tragic pentru o femeie din Dâmbovița. A murit strivită de un utilaj agricol

„Accident rutier produs pe DN 57, în zona localităţii Pojejena, în care a fost implicat un microbuz (răsturnat în afara părţii carosabile) în care se aflau 5 persoane adulte şi 4 minori.

Au fost alocate 2 ambulanţe SAJ, 1 autospecială cu modul de descarcerare şi prim-ajutor medical şi 1 elicopter SMURD”, transmite ISU Caraş-Severin.

Citeste si: Un TIR a lovit un stâlp de electricitate, iar un tren a doborât alți doi

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Nu s-au găsit persoane încarcerate. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

O femeie a murit strivită de un utilaj agricol

Femeia din Dâmbovița a murit în această dimineață, după ce a fost prinsă sub un utilaj agricol. La fața locului au intervenit pompieri, o ambulanță și elicopterul SMURD, însă medicii nu au putut decât să constate decesul femeii.

Citeste si: Sfârșit tragic după o întrecere dintre un camion și două avioane

Potrivit primelor informații ale ISU Dâmbovița, un utilaj agricol s-a răsturnat, iar femeia a fost prinsă sub acesta, nemaiavând nicio șansă la viață.

Citeste si: Accident în Vaslui: Un copil a fost lovit de o mașină. Ambulanța care venea să îl salveze a făcut accident cu un alt autoturism

Mai multe echipaje de pompieri de la Detașamentele Titu și Târgoviște, o ambulanță de la SAJ Dâmbovița și elicopterul SMURD au intervenit la fața locului.

Până au ajuns pompierii, femeia a fost deja scoasă de localnici de sub utilaj. Era inconștientă, iar echipajele i-au aplicat manevre de resuscitare. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru aceasta, medicii constatând decesul. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si