Close sidebar
Close sidebar

Noua şefă a Agenţiei Medicamentelor a încasat 16 amenzi de circulaţie în 5 ani! Vitezomana Adriana Cotel, permisul suspendat şi amendă de 2.175 lei

Adriana Cotel, şefa Agenţiei Naţionale a Medicamentului, a rămas fără permis şi a încasat o amendă-record de peste 2.100 lei.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Adriana Cotel, noua şefă de la Agenţia Naţională a Medicamentului, a pierdut procesul cu Poliţia Rutieră Argeş în urmă cu două luni. Cotel ceruse în instană anularea procesului verbal prin care i se ridica dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile şi primea o amendă de 2.175 lei. Şefa Agenţiei Medicamentului a circulat cu 110 km/h pe raza unei localităţi din Argeş, acolo unde viteza maximă era de 60 km/h.

Adriana Cotel pare însă să-şi fi făcut un obicei din a încălca regulile de circulaţie, dovadă şi faptul că în ultimii ani a avut mai multe amenzi. În perioada 2013 – 2018, ea a fost sancţionată de 16 ori, 9 dintre aceste sancţiuni fiind date pentru viteză.

”Petenta fusese sancţionată pentru aceeaşi contravenţie, respectiv depăşirea vitezei cu mai mult de 50 km/h cu doar 3 luni anterior constatării prezentei contravenţii şi cu toate acestea nu a înţeles să respecte dispoziţiile legale”, se arată în dosar.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Adriana Cotel s-a războit nu mai puţin de 3 ani în instanţă cu Poliţia Rutieră Craiova, după ce permisul i-a mai fost suspendat o dată, în 2013. Cotel a cerut în instanţă anularea unei contravenţii în 2013, a pierdut, după care a făcut apel şi a pierdut din nou. Femeia a mers mai departe şi a cerut recurs, la Curtea de Apel Craiova, însă instanţa a anulat cererea pe motiv că nu era corect formulată.

”Petenta a mai arătat că, faptul că rula cu o viteză mai mare era datorat şi de faptul că la ora aceea terminase şedinţa care se ţinuse la Bucureşti şi deşi avea cazare la hotel, din motive obiective, a trebuit să ajungă la Craiova”, se arată în dosar.

Adriana Cotel, considerată o apropiată a lui Darius Vâşcov, a ajuns în octombrie 2019, în fruntea Agenţiei Naţionale a Medicamentului, care reglementează o piaţă de 50 miliarde lei pe an.

Cotel a ajuns însă celebră printr-o altă întâmplare: o fotografie devenită virală în care apare Mihaela Triculescu, noua şefă ANAF alături de o brunetă cu forme generoase şi cu decolteu la vedere. Iniţial, presa a scris că aceasta ar fi chiar Cotel, însă aceasta a transmis o notificare prin cadrul unei societăţi de avocaţi prin care neagă acest lucru şi susţine că ar putea apela la ”instituţiile abilitate în vederea reparătii prejudiciului de imagine adus” dacă informaţia nu va fi dezminţită.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI