Ministerul Sănătăţii anunţă alte două cazuri de infectare cu noua tulpină de coronavirus din Marea Britanie, la Şcoala 28 din Capitală, unde este deja confirmat un focar.

Citeste si: VIDEO-OMS despre noua tulpină: Poate fi echivalentul unei noi epidemii

Ministerul Sănătăţii anunţă că a fost informat de Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP) că au mai fost raportate două noi cazuri de infectare cu SARS-Cov-2, noua varianta UK- linia genetică B.1.1.7 care provin din focarul deja confirmat de la aceeaşi şcoală din Bucureşti.

Noua tulpină de coronavirus din Marea Britanie face ravagii la Școala 28

noua tulpină de coronavirus la școala 28
Noua tulpină de coronavirus din Marea Britanie.[Sursa foto: PixaBay]


Este vorba despre o femeie în vârstă de 43 de ani care lucrează în unitatea de învăţământ şi un bărbat de 53 de ani, contact direct al altui caz depistat în şcoală.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Situație disperată! Oamenii au ajuns să fure tuburile cu oxigen pentru bolnavii de COVID-19. Unde se întâmplă acest lucru?

Săptămâna trecută au fost anunţate alte două cazuri la unitatea de învăţământ din Bucureşti.

Citeste si: Imunizarea cu vaccinul Moderna începe de la 1 februarie! Când se poate face rapelul?

Ministerul Sănătăţii a confirmat vineri 10 noi cazuri de infectare cu noua tulpină de coronavirus din Marea Britanie, totalul la nivelul ţării fiind de 15 cazuri. Anunţul MS a venit după ce reprezentanţii MedLife au afirmat că, din 79 de probe de SARS-CoV-2 recoltate din mai multe oraşe ale ţării, în cadrul unui studiu, 10 conţin noua tulpină de coronavirus din Marea Britanie.

Dintre acestea, şase provin din Bucureşti, iar câte două din Vâlcea şi Cluj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si