Noul ambasador al Republicii Turcia în România, Özgür Kıvanç Altan, a fost primit astăzi la Palatul Cotroceni de către președintele Klaus Iohannis, cu ocazia prezentării scrisorilor de acreditare.

Ambasadorul Republicii Turcia a transmis mulțumiri pentru ajutorul oferit de România

În cadrul discuțiilor, șeful statului a subliniat că țara noastra va oferi în continuare sprijin Turciei, după cutremurul dezastruos și a transmis condoleanțe familiilor afectate și însănătoșire grabnică răniților.

Citește și: Primele vagoane cu produse necesare sinistraților din Turcia au plecat din București

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De asemenea, președintele Klaus Iohannis a apreciat relațiile foarte bune dintre România și Turcia, bazate pe Parteneriatul Strategic.

Citește și: Carte de condoleanțe pentru victimele cutremurului, deschisă la Ambasada Turciei din București

De cealaltă parte, ambasadorul Özgür Kıvanç Altan a transmis mulțumirile autorităților turce pentru compasiunea și ajutorul oferit de România în contextul extrem de dificil.

Totodată, ambasadorul turc a evidențiat că unul din obiective este consolidarea Parteneriatului Strategic și coordonarea strânsă în cadrul NATO și la nivel european.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si