Adrian Zuckerman fost acuzat de hărţuire sexuală, în 2008. Adrian Zuckerman a fost confirmat de Senatul american în funcția de ambasador în România, cu 65 de voturi pentru și 30 împotrivă. Potrivit Casei Albe, Zuckerman a emigrat în Statele Unite din România la vârsta de 10 ani și vorbește fluent limba română. De asemenea, el a fost dat în judecată în 2008 pentru hărțuire sexuală de către secretara sa, Jamie Ferrauiola, de la firma de avocatură Lowenstein Sandler, unde el era partener, scria publicația Rawstory.com

în septembrie 2018.( vezi ce expoziţie a inaugurat Ambasada României în Turcia)

Citeste si: Adrian Zuckerman, nominalizat ambasador la Bucureşti, urmează să primească luni aprobarea Senatului american

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

“Conform rapoartelor, procesul a inclus acuzații conform cărora Ferrauiola a fost forțată să vadă imagini cu femei semi-nud...Ferrauiola a susținut că, după ce a fost angajată la Lowenstein, pentru a lucra ca secretară a lui Zuckerman, el a întrebat-o frecvent dacă vrea să-l întâlnească la cină și a invitat-o să bea cu el în timpul orelor de lucru.Potrivit lui Ferraiuola, el ar fi forțat-o să aibă ședințe cu ușile închise, unde i-ar fi arătat fotografii pe calculator cu femei semi-nude, povestindu-i despre viaţa sa amoroasă.

Ea a susținut că Zuckerman a vorbit explicit despre viața sa sexuală și i-a cerut sfaturi pentru cum să aibă succes la întâlniri”, a dezvăluit rawstory.com.

Adrian Zuckerman fost acuzat de hărţuire sexuală. Cazul a fost clasat după aproape un an 

„De asemenea, Jamie a susținut că a fost umilită de observațiile pe care Zuckerman le-a făcut celorlalți din birou, inclusiv faptul că „purta copilul lui Zuckerman”.

Mărturia ei face referire la faptul că Zuckerman „făcea frecvent gesturi sexuale” atunci când făcea referire la femeile de la birou și vorba frecvent despre „femei cu sânii mari”., a mai notat site-ul american.

„Cazul a fost clasat după aproape un an, pentru o sumă nedezvăluită. În ciuda cererilor de hărțuire sexuală de import primite recent, o sursă spune că, având în vedere procesul de verificare de la Casa Albă și natura publică a revendicărilor, aceasta a fost o problemă cunoscută înainte de a fi anunțată numirea lui Zuckerman: Ferrauiola nu a putut fi contactată pentru comentarii. Albert Adam Breud, care a reprezentat-o pe Ferrauiola, a declarat că soluționarea este confidențială. „Problema a fost rezolvată spre satisfacția tuturor părților”, a spus avocatul Breud.”, a încheiat rawstory.com.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si