Alexandra Cosman, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Peste 13.000 de studenți au fost prezenți la festivitatea de deschidere a Facultății de Medicină și Farmacie Carol Davila

„Peste 13.000 de studenți au deschis astăzi noul an universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila, din București. Aproximativ 2.700 dintre aceștia au pășit pentru prima oară în instituție.

La această festivitate de deschidere a participat astăzi ministrul Educației, Ligia Deca, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, dar și mai multe personalități importante ale mediului academic. Important de menționat este că în acest an peste 500.000 de studenți s-au înscris să urmeze studiile. 4 din 5 au ales să învețe la o facultate de stat din România, în timp ce doar 8% au ales să-și continue studiile în străinătate.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Săptămâna trecută și-au deschis porțile și alte instituții, printre care Universitatea Politehnică din București, Academia de Studii Economice, dar și Facultatea de Drept din Capitală.”

, transmite Alexandra Cosman, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si