Close sidebar
Close sidebar

Noul avocat al familiei Luizei Melencu aruncă în aer cazul Caracal: de la dosar lipsesc probe privind dispariția Luizei

După ce familia Luizei Melencu a cerut procurorilor să-i permită să analizeze dosarul, a venit rândul rudelor Alexandrei Măceşanu să ajungă din nou în faţa anchetatorilor. Mai mult, familia vrea să facă o nouă cerere specială la DIICOT pentru a afla ce s-a întâmplat cu fiica lor.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

De altfel, noul avocat al familiei  Melencu susţine că în dosarul care i-a fost pus la dispoziţie nu există nicio probă împotriva lui Gheorghe Dincă, iar ultimele acte ataşate sunt de la începutul lunii august. Nu exclude posibilitatea ca, în aceste condiţii, să ceară recuzarea procurorului de caz.

Citeste si: Decizie de ultimă oră în cazul Caracal. Ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă

„Nu sunt probe. Îmi aduc aminte că am văzut la televizor acel filmuleț cu Luiza, în niciunul din dosarele 1-7 nu apare acel film. Nu numai că nu sunt probe care să arate răpirea ei, dar nu sunt probele care au fost prezentate în media”, a spus avocata familiei Melencu, potrivit antena3.ro.

Citeste si: După ce a pierdut alegerile, Alexandru Cumpănașu cere arestarea familiei lui Dincă ”Au plâns destul verișorii mei!”

Mama Luizei Melencu, declarații sfâșietoare despre fiica ei ”Luiza nu va mai fi aceeași” Cum spune femeia că ar arăta ACUM fata răpită de Gheorge Dincă

Sunt 7 luni de când Luiza Melencu a dispărut de acasă, fiind răpită de Gheorghe Dincă. Deși bărbatul a recunoscut că a ucis-o pe tânără, familia ei speră că fata se va întoarce acasă.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Luiza Melencu a dispărut la jumătatea lunii aprilie, dar până la finalul lunii iulie, atunci când polițiștii l-au prins pe Gheorghe Dincă în urma apelului la 112 al Alexandrei Măceșanu, familia nu a avut nici o informație de la autorități. Gheorghe Dincă a declarat, la câteva zile după ce a fost prins că le-a ucis pe Alexandra și pe Luiza, cele două fete pe care le răpise la interval de câteva luni.

Citeste si: Decizia mamei Luizei Melencu după ce a aflat că în imaginile prezentate de Cumpănașu nu e fiica ei! ”Sunt 7 luni”

Dacă despre Alexandra Măceșanu, Dincă a spus că a omorât-o, iar trupul i l-a ars într-un butoi din curte, despre Luiza Melencu a afirmat că nu mai ține minte unde i-a aruncat trupul, iar anchetatorii au căutat ba la marginea unei păduri, ba în apă.

Cea mai recentă astfel de informație, mai exact imagini cu o prostituată româncă, a primit-o chiar de la Alexandru Cumpănașu. În imagini s-a dovedit că nu era Luiza Melencu, iar spun unii, Alexandru Cumpănașu ar fi știut acest lucru înainte de a-i arăta Monicăi Melencu video cu tânăra.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

”Noi ne agățăm de orice fir de ață. Nu este prima data când am fost induși în eroare. Nu știu în cine să mai am încredere”, a spus mama Luizei Melencu, deznădăjduită de faptul că este asaltată cu informații false despre fiica sa.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu aruncă bomba, cu două zile înainte de alegeri: ”Luiza e în viață. Există probe în acest sens”

Monica Melencu a făcut și o mărturisire sfâșietoare despre sentimentele și gândurile sale legate de copila ei. ”Știm că Luiza nu va fi la fel când se va întoarce acasă. Nu va mai fi aceeași care a plecat, sunt conștientă de asta”, a spus mama Luizei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI