Familia Luizei Melencu se pare că are un nou avocat. Monica Melencu a mers, săptămâna trecută, la sediul DIICOT să vadă dosarul dispariției fetelor din cazul Caracal. Mama Luizei a fost însoțită de noul avocat. Este vorba despre Carmen Obârșanu, unul din cei mai cunoscuți avocați din Timișoara, conform România TV.

Carmen Obârșanu s-a implicat în cazul Caracal înainte de a fi apărătorul uneia dintre părți.

La finalul lunii septembrie, într-o intervenție la o emisiune tv, avocatul spunea că Dincă riscă să fie ucis în închisoare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

”Mă gândesc că acest domn Dincă nu este un om bolnav. Am vorbit cu oamenii din Caracal. Este un om rău care speră să câștige ceva. Vreau să îi atrag atenția dacă se uită la televizor. Este un prost dacă el crede că va beneficia de banii ce i s-au promis pentru a lua asupra lui fapta! Va fi omorât după ce se va da o hotărâre definitivă! Și el nu este conștient de asta!”, a spus avocatul Carmen Obârșanu la acel moment.

Citeste si: Noul avocat al familiei Luizei Melencu aruncă în aer cazul Caracal: de la dosar lipsesc probe privind dispariția Luizei

Citeste si: Mama Luizei Melencu, declarații sfâșietoare despre fiica ei ”Luiza nu va mai fi aceeași” Cum spune femeia că ar arăta ACUM fata răpită de Gheorge Dincă

Citeste si: ULUITOR! Cum a reacționat Dincă vineri, dupa ce i s-a prelungit mandatul de arestare cu 30 de zile! Criminalul a stat doar 10 minute în fața magistraților! ”Nu mai avea răbdare”

Până acum, interesele familiei Luizei Melencu au fost reprezentate de avocatul Tonel Pop, cel care de altfel a făcut și numeroase dezvăluiri în ”cazul Caracal”.

Mama Luizei Melencu a aflat de la procurori că dosarul Caracal va fi trimis în instanță

Monica Melencu, mama Luizei, speră că va putea să vadă dosarul Caracal înainte ca acesta să fie trimis în instanță. Procurorii i-au comunicat că foarte curând dosarul va fi închis, dar au refuzat să-i ofere mamei Luizei acces la dosar.

”I-am zis (n.red. Georgianei Hosu, şefa DIICOT) că vreau să știu ce s-a întâmplat cu Luiza. Că fetele nu sunt moarte și ea a zis că sunt suficiente probe la dosar”, a declarat Monica Melencu, la ieșirea de la DIICOT.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si