Disney planificase lansarea filmului "Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici" pentru data de 22 martie 2024, însă, cel mai probabil, din cauza grevei scenariștilor și actorilor de la Hollywood, acesta a fost amânat pentru primăvara anului 2025.

Care vor fi adaptările filmului la viața modernă?

Rachel Zegler este prima femeie de origine latină care o va interpreta pe Albă ca Zăpada, care va fi o prințesa cu totul diferită față de povestea inițială din 1937.

Aceasta va fi întruchiparea unei femei independente care nu are nevoie să fie salvată de un bărbat.

"Nu va fi salvată de prinţ şi ea va fi cea care va stabili regulile", a explicat Gal Gadot, cea care va fi văzută în rolul Mamei vitrege malefice. Despre acest lucru, actrița care o joacă pe ”Albă ca Zăpada” a susținut că prințul din povestea originală era un "hărțuitor" și că, astfel, personajul ei nu se va concentra prea mult pe viața romantică a prințesei. Pentru aceste schimbări însă, actrița a fost aspru criticată.

Albă ca Zăpada

Filmul Albă ca Zăpada va apărea în anul 2025.

[Sursa foto: X]

Citește și: Paul Reubens a murit la vârsta de 70 de ani. Actorul renumit pentru personajul Pee-wee Herman se lupta cu cancerul

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Totodată, cei șapte pitici- Dopey, Grumpy, Sneezy, Bashful, Happy, Sleepy și Doc sunt creați prin intermediul tehnologiei. Ei sunt prezentați în film ca fiind ”creaturi magice”, astfel încât persoanele cu nanism să nu fie discriminate în vreun fel.

”Sunteți progresiști într-un fel și încă mai faceți povestea aia întortocheată despre șapte pitici care trăiesc împreună într-o peșteră, ce naiba faceți?", a spus actorul Peter Dinklage.

Noul film ”Albă ca Zăpada”, o dezamăgire totală

Oamenii nu sunt foarte încântați de modificările apărute în poveste. Aceștia au postat pe platforma X tot felul de comentarii în care și-au exprimat regretul. 

Rachel Zegler

Rachel Zegler, actrița care o va interpreta pe Albă ca Zăpada

[Sursa foto: X]

"Arată atât de înfiorător încât îmi pare rău", a scris un utilizator. "Acesta este unul dintre clasicele filme pe care ar fi trebuit să-l lase așa cum e", a mai scris cineva. Desigur, au mai fost și altele în care oamenii spun că Disney mai bine făcea povești noi pentru copii.

Citește și: Jucăriile care valorează o avere! O femeie a dat lovitura după ce a cumpărat doi ursuleți de pluș dintr-un târg. „Am avut un sentiment instinctiv”

Filmul este regizat de Marc Webb,  produs de Marc Platt, și include cântece originale de Benj Pasek și Justin Paul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si