Noul ministru este cunoscut din 2008, pe vremea in care era directorul Institutului Cultural Roman din New York,  perioada in care a fost organizata o expozitie care a iscat un imens scandal, cunoscut in presa sub numele de “poneiul roz cu zvastica”.

In ultima perioada, Corina Suteu a fost secretar de stat in acelasi minister si, conform declaratiei de avere depusa in februarie 2016, anul trecut veniturile sale au fost consistente.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Astfel, actualul ministru a fost angajat al Asociatiei “Film ETC” si al Universitatii Nationale de Arta Teatrala din Bucuresti, de unde a luat salarii de peste 65.000 de lei, insa mare parte din venituri au fost din diverse colaborari de consultanta. In total, suma castigata in 2015 de ministrul culturii a fost de peste 70.000 de euro, ceea ce ar insemna circa 6.000 de euro pe luna.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si