Close sidebar
Close sidebar

Noul personaj principal de la RADET locuieste in Constanta! Sorin Chirita a fost numit administrator special al regiei

Sorin Chirita, fostul presedinte al Consiliului de Administratie al RADET, a fost numit, in urma cu doua zile, in functia de administrator special al regiei.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ceea ce este interesant este faptul ca omul care trebuie sa salveze RADET-ul, care saptamana trecuta a intrat in insolventa, nu locuieste in Bucuresti. Conform declaratiei de avere depusa ca presedinte al C.A RADET, in data de 5 septembrie 2016, Chirita are domiciliul in Constanta, unde impreuna cu sotia are o casa, cumparata anul trecut.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Pana acum, Sorin Chirita a lucrat la Agentia pentru Dezvoltare Regionala a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est si Instititul pentru Dezvoltarea Resureselor Umane.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI