Close sidebar
Close sidebar

Novak Djokovic ratează șansa de a câștiga aurul la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Mare surpriză la Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo: tenismenul Novak Djokovic, numărul unu mondial, iese din competiția pentru medalia de aur, după ce a pierdut semifinala cu Alexander Zverev.

Razvan Ilie,

Djokovic a ratat şansa de a realiza Golden Slam, câştigarea celor patru titluri de Mare Şlem şi a medaliei de aur la Jocurile Olimpice. [Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tenismanul sârb Novak Djokovic, numărul unu mondial şi marele favorit la medalia olimpică de aur, a fost învins vineri de germanul Alexander Zverev, cu 1-6, 6-3, 6-1, vineri, în semifinalele probei de simplu, la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Citeste si: România la Jocurile Olimpice 2021: Ce sportivi români participă? Program complet

Novak Djokovic poate obține medalia de bronz

Djokovic a ratat şansa de a realiza Golden Slam, câştigarea celor patru titluri de Mare Şlem şi a medaliei de aur la Jocurile Olimpice. El mai poate realiza, totuşi, Marele Şlem, după ce a cucerit titlurile la Australian Open, Roland Garros şi Wimbledon, și s-ar putea impune și la US Open, ultimul Grand Slam al anului.

Djokovic, medaliat cu bronz la Beijing, în 2008, poate obţine o nouă medalie de bronz, dacă îl va învinge pe Carreno Busta în finala mică.

Citeste si: Australian Open. Novak Djokovici a câştigat pentru a noua oară turneul

Cine se luptă pentru medalia de aur la Tokyo 2020

Djokovic a dominat clar primul set, pe care şi l-a adjudecat cu 6-1, iar apoi a condus în actul secund cu 3-2, după un break în ghemul cinci.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Alex Zverev, numărul cinci mondial, a făcut rebreak şi a reuşit o serie incredibilă de opt ghemuri la rând, câştigând setul secund cu 6-3 şi având 4-0 în decisiv. În cele din urmă, Zverev s-a impus cu 6-1, după circa două ore de joc, producând o mare surpriză.

Lui Alex Zverev nu i-a venit să creadă că a trecut de Novak Djokovic [Sursa foto: Twitter]

Zverev va juca în finală contra rusului Karen Hacianov (25 ATP), victorios în penultimul act contra spaniolului Pablo Carreno Busta (12 ATP), cu 6-3, 6-3.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI