Close sidebar
Close sidebar

Nu a mai suportat! Un tânăr din Iași, imobilizat în scaun cu rotile, și-a băgat cuțitul în gât

Un bărbat de 33 de ani din Iași a încercat să se sinucidă înfigându-și cuțitul în gât. Omul se află în scaunul cu rotile și a încercat să-și pună capăt vieții, sătul de probleme.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Duminică, în urma unui apel la 112, la faţa locului a fost trimis un echipaj de terapie intensivă mobilă care l-a găsit pe bărbat conştient şi l-a transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului „Sfântul Spiridon din Iaşi, relatează ziaruldeiasi.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Pacientul în vârstă de 33 de ani a ajuns în UPU cu o plagă înjunghiată în regiunea cervicală anterioară, provocată cel mai probabil cu un cuţit. Acesta era conştient atunci când a fost preluat de echipajul TIM”, a spus profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI