Întâmplarea șocantă a unui bărbat care s-a abținut să nu meargă la toaletă 18 ore l-a adus pe patul de spital. Omul, în vârstă de 40 de ani, s-a abținut să nu meargă la baie, timp de 18 ore. Bărbatul a băut bere înainte de șocantul incident.

Incidentul a avut loc în China, la începutul lui iunie. Bărbatul, poreclit Hu, a băut zece beri în timpul unei ieșiri în oraș cu prietenii.

A ajuns acasă și a mers direct la culcare.

Întâmplarea șocantă a unui bărbat care s-a abținut să nu meargă la toaletă 18 ore

Hu a adormit atât de profund, încât nu s-a trezit pentru a merge la toaletă. Timp de 18 ore, a dormit tun și nu și-a golit vezica nici măcar o dată în acel interval. Cadrele medicale au declarat că acest lucru ar putea fi explicat de capacitatea alcoolului de a bloca anumite funcții ale sistemului nervos.

nu a mers la toaletă 18 ore

Citeste si: Percheziţii în mai multe judeţe pentru destructurarea unei grupări care se ocupa cu comercializarea de parfumuri contrafăcute

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: FMI prezice o recesiune globală mai profundă. Multe locuri de muncă sunt în pericol

Citeste si: Legătura neașteptată dintre Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” și Costi Ioniță

După somnul de 18 ore, Hu s-a trezit și a avut parte de o durere acută la nivelul abdomenului. A chemat de urgență salvarea, deoarece din cauza durerii nu putea sta nici măcar întins.

La spital, doctorii i-au zis că vezica lui suferise rupturi în trei locuri diferite.

Citeste si: Când se deschid restaurantele. Ministrul Economiei a făcut anunțul așteptat de toți românii

Una dintre aceste rupturi a cauzat unul dintre intestinele sale să îi intre în vezică. Dacă nu ar fi fost tratat la timp, bărbatul ar fi putut chiar muri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si